Chôdzou ku zdraviu

Súťažný ČLÁNOK:
Ružena Hamarová

Hlasovať bolo možné do 3.6.2018

SÚŤAŽIM V TÝCHTO KATEGÓRIACH:

AKTUÁLNY POČET HLASOV: 57


Chôdzou ku zdraviu

Chôdza je najprirodzenejšia forma pohybu. Ak kráčaš v správnom tempe a správnou technikou, kráčaš za zdravím. Zdravie nie je o váhe, ktorú stratíš, ale o živote ktorý nadobudneš.

Nordic walking je severská chôdza so špeciálnymi chodeckými palicami. Je to bezpečná, jednoduchá, efektívna a zábavná cesta ku zdokonaleniu kondície bez ohľadu na vek.
Nordic Walking je mladý druh športu, ktorý môžete robiť po celý rok, v ktoromkoľvek veku, prakticky kdekoľvek. Pre svoju jednoduchosť a finančnú nenáročnosť je tento šport vhodný prakticky pre každého, od detí po seniorov, štíhlych či obéznych, pre všetkých ktorí sa chcú hýbať na čerstvom vzduchu počas celého roka.
Nordic Walking je výnimočný najmä pre pozitívny vplyv na kardiovaskulárny systém, stavy po operáciách pohybového aparátu, neurologické ochorenia, obezita, astma, alergia, depresia, diabetes, osteoporóza a artróza. Okrem iných benefitov ako jedno z mála cvičení zapája komplexne 600 svalov, čo je 90% všetkých svalov súčasne. Je účinným spaľovačom tuku.
Nordic Walking je aktivita, ktorá pozitívne ovplyvňuje psychiku, odbúrava stres a odpútava od starostí.
Vyjdi zo stereotypu a skús niečo nové.


Zdroj článku: http://snwa.sk/

V SÚŤAŽI SA PREZENTUJEM

Komentáre:

Ďalší súťažiaci:

Liedl Marcel
Hudec Róbert
Valasek Marek
Staňová Lucia
Dongova Dominika
Tabačková Ola
 
2017 - 2018 FIT LEADER, CVIČTE.SKCreated by Anawe, Designed by Adriána Švarná