Cvičíme pre svoje zdravie

Súťažný ČLÁNOK:
Slavka Detkova

Hlasovať bolo možné do 3.6.2018

SÚŤAŽIM V TÝCHTO KATEGÓRIACH:

AKTUÁLNY POČET HLASOV: 26


Cvičíme pre svoje zdravie

Pri položení otázky: „Čo je vo Vašom živote na 1. mieste v rebríčku hodnôt?“ , odpoveď by bola úplne jednoznačná, bolo by to „Zdravie“ a dovolím si tvrdiť, že by som sa mohla spýtať túto otázku kdekoľvek, kedykoľvek a kohokoľvek.

Ale skutočne si to „Zdravie“ vážime natoľko, že je na 1.mieste, alebo je to iba klišé?
Ak sa poobzerám okolo seba a to nemusím ísť ani ďaleko, tak si nemyslím, že v rebríčku hodnôt preferujeme práve „Zdravie“. Jednoduchý príklad krásnej slnečnej nedele hovorí za všetko. Námestia a parky bývajú často prázdne, ale obchodné domy praskajú vo švíkoch.
Deti ponáhľajúce sa zo školy domov, pretože musia byť v pravý čas za počítačom, aby ich nedaj-bože niekto nepredbehol v ich obľúbenej hre.
A samozrejme, potom nám na aktívny život nezostáva čas. Pritom stačí tak málo. Chôdza je na 1. mieste, uvádza do pohybu celkový pohybový aparát a nepotrebujeme k tomu nič špeciálne, dokonca ani permanentku do fitnesscentra. Všetko čo robíte pre svoje telo v rámci zdravia sa vám v živote vráti. Nie je dôležité mať veľké svaly, ale silu, vytrvalosť, pozitívnu energiu a hlavne úsmev, ktorý je viditeľný na vašej tvári každý deň.
Takže „Vážené dámy a páni“ ak máme v rebríčku hodnôt na 1.mieste „Zdravie“, zamyslite sa nad tým, čo preto robíte.

V SÚŤAŽI SA PREZENTUJEM

Komentáre:

Ďalší súťažiaci:

Liedl Marcel
Hudec Róbert
Valasek Marek
Staňová Lucia
Dongova Dominika
Tabačková Ola
 
2017 - 2018 FIT LEADER, CVIČTE.SKCreated by Anawe, Designed by Adriána Švarná