Pohyb je pre mňa život

Súťažný ČLÁNOK:
Anka Horváthová

Hlasovať bolo možné do 3.6.2018

SÚŤAŽIM V TÝCHTO KATEGÓRIACH:

AKTUÁLNY POČET HLASOV: 17


Pohyb je pre mňa život

Diagnóza ešte neznamená koniec pohybu...práve naopak. Ak chceš vedieť viac,porozprávam ti svoj príbeh. Budem sa tešiť,ak navštíviš naše pohybové štúdio a prídeš si zacvičiť...

Moje prvé kroky viedli do fitka pred viac ako 20timi rokmi. Tam začali moje začiatky s poznávanie sa s činkami. Bola som v maturitnom ročníku a uvedomila som si,že je načase so sebou niečo robiť. Mala som nadváhu. Pomocou delenej stravy a postupného zaradenia sa do sveta cvičenia,som schudla v priebehu roka viac ako 20kíl.
Od vtedy som tak povediac na cvičení závislá. Objavila somčaro aerobikov a rôznych iných cvičení.
Až do mojich 25.narodenbín,som s pravidelnosťou cvičila,viac menej celý rok. Žial,bola som nútená prestať,nakoľko ma ako blesk z čistého neba zasiahla krutá diagnóza reumatoidná artritída.
Bolo to veľmi ťažké obdobie,kým som sa dostala k špeciálnej liečbe,ktorá postupne zaberala,a ja som sa pomaly mohla opäť vrátiť k aerobiku a posilňovaniu.
Aj napriek tomu,že moja diagnóza je nevyliečiteľná,sa naplno viem venovať pohybu. Mám skvelô trénerku,ktorá ma veľmi veľa naučila,a ja sa snažím to odovzdať ďaľej,mojím cvičencom,ktorí chodia na moje skupinové hodiny.
A ukázať ľuďom,aby sa nevzdávali,pretože pohyb nám dáva život.,energiu,endorfíny...len treba chcieť. Ja idem ďaľej...

V SÚŤAŽI SA PREZENTUJEM

Komentáre:

Ďalší súťažiaci:

Liedl Marcel
Hudec Róbert
Valasek Marek
Staňová Lucia
Dongova Dominika
Tabačková Ola
 
2017 - 2018 FIT LEADER, CVIČTE.SKCreated by Anawe, Designed by Adriána Švarná